Xence Organisation

Xence Organisation helpt om veranderingen bij ondernemingen in goede banen te leiden. In hectische tijden nemen wij het initiatief bij transitieprocessen en leggen zo het fundament voor een volgende bedrijfsfase.

Xence Organisation biedt de volgende diensten aan:Project management
Xence Organisation richt zich op het managen van interdisciplinaire projectteams zodat vooraf afgesproken resultaten binnen budget en op tijd worden gerealiseerd. Xence Organisation beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren project managers die elk in het bezit zijn van specifieke ervaring, kennis en vaardigheden . Voor elke opdracht heeft Xence Organisation passende expertise.

Interim management
Interim managers van Xence Organisation vervullen tijdelijk leidinggevende taken met bijbehorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Xence Organisation heeft de beschikking over diverse interim managers met tenminste tien jaar ervaring, opgedaan in de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Deze managers zijn uitstekend in staat om snel en doeltreffend orde op zaken te stellen binnen uw organisatie.

Transformatie management
Transformatie management van Xence Organisation, ook wel turn-around management, heeft sterke raakvlakken met project en interim management. De turn-around managers van Xence Organisation hebben niet alleen ruime ervaring binnen dit specifieke vakgebied, maar beschikken ook over het juiste karakter om in een turbulente omgeving slagvaardig te kunnen acteren.